Om oss

Amorina - Vardagslyx på nätet.

Sedan 2006 har Amorina sålt kända varumärken som Yankee Candle, Voluspa och Durance. Resan har varit lång från ett litet företag som från början var en presentbutik med diverse inredningsartiklar, till att omvandla hela verksamheten med ett större fokus på lyxiga doftljus och kroppsvård. Vi har alltid gillat vacker inredning och hantverk vilket gör att det fortfarande går att hitta en del i vårt sortiment.

Vår affärsidé är att erbjuda välkända varumärken till bra priser och utmärkt service samt trygghet för våra kunder.

Tack vare smarta investeringar, inköp och automatiserade IT-lösningar kan vi hålla låga priser till dig som kund.

Trygghet

Vi skall vara ledande i friktionsfri e-handel där det är enkelt och tryggt att handla. Vi satsar enormt mycket på säkerhet med högsta kryptering med regelbunden rotering av SSL-certifikat och rutiner för att dina personuppgifter inte hamnar i fel händer. Din personliga integritet är enormt viktig för oss. Endast ett fåtal personer har tillgång till dina personuppgifter. Läs mer om vår integritetspolicy.

Vår trygghetsgaranti säkerställer att du alltid skall vara nöjd med ditt köp. Alla produkter är original, håller hög kvalité och vi har generösa ångerrätter. Enligt lag har du 14 dagar ångerrätt på ditt köp, men vi erbjuder hela 30 dagar! Är du inte nöjd med din vara har du alltid möjlighet att skicka tillbaka den och få pengarna tillbaka utan krångel.

Vår prisgaranti garanterar att om du hittar ett bättre pris i någon annan svensk webbutik så matchar vi det. Om du köpt en vara och priser sänkts inom 14 dagar har du möjlighet att åberopa prisgarantin och få mellanskillnaden tillbaka. Vi vill självklart inte att du skall känna dig lurad för att du missat att köpa vid precis rätt tillfälle!

Vårt sortiment

Vårt sortiment består till stor del av doftljus. Vi kan erbjuda Sveriges största sortiment av doftljus i alla dess former från flera varumärken som Yankee Candle, Voluspa och Durance.

Sortimentet växer ständigt och vi kan idag erbjuda kroppsvård, hudvård, städ & rengöring och tvålar från världsledande märken.

På Amorina tar vi kvalitet på allvar. Alla våra produkter är original. Vi letar alltid efter lyxiga produkter från hela världen som har det lilla extra. Vackra förpackningar och hög kvalitet på ingredienser är grunden för varje varumärke vi samarbetar med.

Alla produkter lagerförs på eget lager för snabbast möjliga leveranstid.

Miljöansvar

Innan vi tar in ett nytt märke gör vi alltid en genomgående undersökning och ser till att samtliga produkter inte testas på djur, tillverkas under goda förhållanden och har en minimal påverkan på miljön. Vi strävar alltid efter att vara klimatneutrala och bidra till att värna om vår planet. När många andra webbutiker satsar på lyxiga kartonger - gör vi tvärt om och skickar varor i "tråkiga bruna paket". Det bidrar till mindre användning av färg och tryck och minskar därmed klimatpåverkan. Mycket emballage återvinns även genom hela verksamheten och vi strävar alltid efter att ha ett så lågt svinn som möjligt.

Copyright © Amorina. All rights reserved.