Yankee Candle Clean Cotton

Yankee Candle Clean Cotton är en klassiker ur Yankee Candles sortiment sedan 2002. Med en frisk doft av nytvättade lakan är den en favorit hos många. Finns i flera utföranden. Köp doften Clean Cotton i storleken votivljus, doftvax, tealight, small jar, medium jar och large jar.

Clean Cotton Votivljus

Votivljus är mindre ljus som används i en ljushållare. Dessa smälter och fyller upp behållaren och kan därför inte placeras direkt på ett ljusfat eller liknande underlag.

Clean Cotton Doftvax

Doftvax används i en aromalampa utan vatten. Fördelen med doftvaxer jämfört med doftoljor är att inget vatten är nödvändigt och det kan därmed inte torrkoka. När doften avtagit kan vaxkakan lätt knackas loss ur aromalampan. Doftvaxer är perfekt för dig som vill elda olika dofter oftare.

Clean Cotton Small Jar

Small jars är doftljus i en mindre klassisk glasburk med lock. Perfekt för att ge bort i present. Small jars har en hög brinntid på ca 25-40 timmar.

Clean Cotton Medium Jar

Medium jars är bra för dig som vill avnjuta din favoritdoft under längre tid. Medium jars har större brinnyta än small jars och doftar därmed mer i större rum. Medium jars är doftljus i en mellanstor klassisk glasburk med lock. Medium jars har en hög brinntid på ca 65-90 timmar.

Clean Cotton Large Jar

Har du hittat din favoritdoft och vill du maximera brinntid? Då är large jars det bästa valet. Doftljus i en stor klassisk glasburk med lock. Large jars har en hög brinntid på ca 110-150 timmar.

Clean Cotton Tumbler

Föredrar du ljus med klassiskt raka linjer är tumblers för dig. Tumblers är raka stilrena glasburkar utan lock.

Alla Clean Cotton Produkter

Visa som Rutnät Lista

1 Vara

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

1 Vara

Per sida
Fallande ordning
Copyright © Amorina. All rights reserved.