Washologi

Washologi har ett fantastiskt utbud av tvättmedel, mjukmedel och linnevatten. Med effektiva tvättprodukter blir din tvätt skinande ren varje gång. Som bonus erbjuds alla produkter i fina förpackningar för att liva upp tvättstugan hemma.

Alla produkter från Washologi är noggrant formulerade och testade för att nå högsta resultat och samtidigt ha ett hållbart miljötänk i fokus.

Tillverkad i Sverige.

 

Washologi

 

Tvättmedel

Tvättmedlet från Washologi är framtaget speciellt beroende på vilken typ av tvätt som skall tvättas.

Washologi Finvätt är enzymfritt och speciellt framtagen till ömtåliga och naturliga material som ull, kashmir, siden och spets. Dessa typer av material är uppbyggda av proteiner. Fintvätt återfettar och vårdar materialets fibrer och ser till att livslängden ökar på dina favoritplagg.

Washologi Mild Tvätt är framtagen till små och känsliga personer i alla åldrar. Perfekt till dina barn. Mild Tvätt innehåller ingen parfym, färgämnen eller blekmedel.

Washologi Sporttvätt är specifikt till för sportkläder där lukt och svett är förekommande. Skall inte användas till ömtåliga material som silke och ull.

Washologi Vit & Kulörtvätt är högkoncentrerat och framtagen för att bibehålla starka färger. Innehåller inget blekmedel.

Washologi Organisk Tvätt är biologiskt nedbrytbart. Tvättar rent och är samtidigt skonsam mot miljön. Mjukt doftsatt med eteriska oljor av lavendel.

En doseringskopp medföljer som säkerställer att du aldrig överdoserar det högt koncentrerade och starka tvättmedlet.

Mjukmedel / Sköljmedel

Med mjukmedel från Washologi blir dina plagg mjuka och sköna. Mjukmedel motverkar statisk elektricitet, mjukgör och lägger sig som ett balsam runt fibrerna så att damm inte fäster på materialet. Innehåller inte onödiga kemikalier som färgämnen. Veganska helt utan talg, med en eko-certifierad vegetabilisk återfuktande mjukgörare samt skonsamma parfymer utan polycyklisk musk.

Mjukmedel Fin är framtagen specifikt för ull, kashmir, denim, elastan, siden, spets och andra känsliga material  Mjukmedel Fin innehåller silkesextrakt som vårdar fibrerna i dina plagg.

Mjukmedel Längtan lämnar din tvätt med en doft av frisk nytvättad bomull. Strykning blir lättare och statisk elektricitet försvinner. Varken färgämnen eller polycyklic musk tillsätts. Istället används naturligt extrakt i parfymen.

Mjukmedel För Små & Känsliga är perfekt till dina barn med känslig hud. Innehåller inte parfym eller färgämnen. Den vårdar och ger dina kläder den mjuka nytvättade känslan. Strykning blir lättare och statisk elektricitet minskar. För din och miljöns skull används vegetabiliskt ekocertiferade mjukgörare.

 

Washologi

 

Linnevatten

Linnevatten från Washologi fräschar upp dina kläder utan att du behöver tvätta dem. Med underbart parfymerade formuleringar doftar dina plagg som om det vore nytvättat. Om plagget inte är smutsigt räcker det oftast att vädra och spraya med linnevatten istället för att köra en hel tvätt. Det minskar slitage på dina kläder.

Linnevattnet finns i stora och små flaskor i flera olika dofter.

Vi är fullständigt galna i dessa produkter och är säker på att du också kommer att vara det!

Alla Washologi Produkter

Visa som Rutnät Lista

6 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

6 Varor

Per sida
Fallande ordning
Copyright © Amorina. All rights reserved.