Durance

Durance
Lyxig naturkosmetik från Durance en Provence 

Le Lavandin de Grignan, även känt som Durance, har sedan 1976 försett världen med dofter från hjärtat av doftriket Provence. Hängivna åt regionens rika naturarv använder man gamla, traditionella metoder för att blanda välgörande oljor och dofter till sina många exklusiva produkter. 

Mjukt parfymerade och tillverkade med mycket omsorg nedlagt i kvalitet, renhet och detaljer. Durance står för det lilla extra lyxiga för kroppen, badet och hemmet. 

Durance doftljus

Durance tillverkar även handgjorda doftljus av hög kvalitet i flera olika underbara dofter. Parfymen framställs i Grasse, en av världens största områden i Frankrike för just parfym. Alla doftljus innehåller omsorgsfullt utvalda ingredienser för att åstadkomma en lång brinntid och autentiska dofter.

Durance testar givetvis inte sina produkter på djur!

Visa som Rutnät Lista

Artiklar 53-54 av 54

Sida
Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 53-54 av 54

Sida
Per sida
Fallande ordning
Copyright © Amorina. All rights reserved.