Klinta Doftoljor

Hos oss hittar du hela sortimentet av doftoljor från Klinta. Doftoljorna kan användas till flera ändamål som tillverkning av egen tvål, doftljus, i en aroma diffuser, aromalampa eller i tillverkning av egen hudvård. Den rika blandningen av parfymoljor och eteriska oljor gör det enkelt att hitta din favoritdoft.

Klintas historia

Lisa Stevens trivdes bra i London. Livet som fastighetsmäklare var utmanande och utvecklade och livet i storstaden spännande och socialt. Men längtan till den levande bakskogen, de skånska slätterna och en lugnare takt var stark. Så hon tog man, barn, pick och pack och flyttade tillbaka dit hon fötts och växt upp. Hon flyttade hem till Klinta.

Alla besparingar, åratals samlande av kreativa idéer och stora famnar av passion lades på att öppna en inredningsbutik i hennes föräldrars handelsträdgård. Där, mellan caféet och de ekologiska grönsaks- och blomsterfälten, och med hjälp av en god vän i England, så skapade Lisa Klintas egna doftljus.

Ingredienserna var viktiga. Förnyelsebara och naturliga oljor som var så pass milda att man kunde använda dem som kroppsolja också. Återbruk, hållbarhet, vacker design, miljöpåverkan - mycket spelade in. Lisa insisterade dessutom på att inga onödiga tillsatser fick vara med och ljusen skulle tappas för hand, så att varje ljus andades hantverk och kvalité.

Visa som Rutnät Lista

17 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

17 Varor

Per sida
Fallande ordning
Copyright © Amorina. All rights reserved.