Compagnie de Provence

Compagnie de Provence, Frankrike har sedan 1990 tagit fram fantastiska tvålar och hudvårdsprodukter.

Två vänner från Marseille, som brinner för design, kom på en lysande idé. Medveten om att den traditionella Marseille-tvålkuben hade en viktig plats i Provences kulturella och industriella arv, beslutade de att dela denna lokala skatt med människor från hela världen. Och det var så historien om Compagnie de Provence började.

Den äkta Marseille-kubtvålen behöver ingen introduktion. Tillverkad av inget annat än vegetabiliska oljor, utan färgämnen eller syntetiska tillsatser, kan denna naturliga, mångsidiga produkt användas varje dag på händer och kropp, men också för tvätt och till och med golv!

Inspirerat av de otaliga fördelarna med denna ikoniska tvål, har Compagnie de Provence sålt produkter berikade med växtoljor sedan dess tidigaste dagar. Formlerna är enkla, naturliga och effektiva och ger lösningar för alla dina dagliga behov.

Under 1999 introducerade Compagnie de Provence den första flytande versionen av Marseille tvål. Precis som tvålkuben är den tillverkad av vegetabiliska oljor i en kittel i enlighet med den traditionella metoden. Denna banbrytande produkt hålls i en ultra-elegant glaspumpflaska som är lika vacker som den är praktiskt och drev varumärket till den internationella scenen.

Under 2013 gick bolaget samman med en italiensk grupp som specialiserat sig på kosmetisk forskning och utveckling. Detta gjorde det möjligt för Compagnie de Provence att påskynda utvecklingen samtidigt som den möter efterfrågan på högkvalitativa, innovativa produkter.

Visa som Rutnät Lista

6 Varor

Per sida
Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

6 Varor

Per sida
Fallande ordning
Copyright © Amorina. All rights reserved.