Partyspel Duellen

149,00 kr
I Lager
SKU
9789188987242
Mer information:
Varumärke Nicotext
Ålder (från) 7 år+
Regelspråk Svenska
Speltid 15 min+
Antal spelare 2+

Utmana din familj och dina vänner med 100 roliga utmaningar. Ta ett kort, välj en motståndare och utför duellen. Vinnaren behåller kortet. Den med flest kort i slutet av spelet vinner! 

Exempel:

  • Vem kan gå runt bordet på exakt en minut?
  • Vem kan namnge flest grönsaker?
  • Vem dansar bäst robotdans?
  • Vem är den bästa tumbrottaren?
  • Vem kan sitta längst i jägarställning?

Recensioner
”Roligast hade testpatrullen med Duellen, ett litet anspråkslöst spel med stor potential. (…) Väldigt roligt. Gäller att bjuda på sig själv. Bra partyspel. varierat. (…) Jättekul! Aldrig skrattat så i ett spel.”
HÖGSTA BETYG! Betyg: 5/5
GöteborgsPosten, 4 december 2020 

"Ett superroligt spel som livar upp vilken dag som helst!" 
Min husbil i Sverige, december 2020 

"Duellen är ett riktigt roligt spel för hela familjen där det gäller att vinna flest dueller mot dina medspelare." 
Aftonbladet, 15 december 2020 

”Ett skratt förlänger livet brukar man säga med detta spel kan man bli något äldre. (…) Spelet är lika roligt för vuxna som för barn. Utmaningskorten är av varierande svårighetsgrad och man kan då enkelt välja vilka kort man ska använda beroende på vilket sällskap man spelar med. Förpackningen är liten och lätt att ta med om man är på resa och vill ha lite tidsfördriv.”
Betyg: 4/6 

Norra Wermlands Tidning, 28 november 2020 

”Enkelt roligt och passar de flesta tillfällena. Bra spridning på duellerna med inslag av tänkande kunnande och pannben. Bra att ha lite utrymme kring bordet då vissa dueller är fysiska.” 
Betyg: 3/5
Piteå-Tidningen, 28 november 2020 

”Här har vi spelet som utmanar både kropp och knopp. Eller vad sägs om utmaningar som vem kan slå flest kullerbyttor på en minut? Bästa stepp-dansaren? Vem briljerar som nyhetsreporter och sammanfattar veckans nyheter bäst? (…) Även kul som lagspel och på bästa sätt nyttja lagets olika styrkor.” 

Betyg: 4/5 
Skånska Dagbladet, 27 november 2020 

”Lättsamt spel som passar bra för förfest eller en torr parmiddag.”
Borås tidning, 27 november 2020 

"Dueller i föredömligt kompakt kostym. (...) Uppdragen är alla unika, men många liknar varandra – det kan till exempel handla om att säga namnet på flest sagofigurer (eller saker i ett kylskåp, eller svenska skådespelare och så vidare), eller olika fysiska utmaningar som att stå på tå eller på ett ben längst, eller göra flest armhävningar. Vissa uppdrag är roligare än andra, 'luftgitarrsolo' och 'gör ett konstigt ljud i 15 sekunder' var två som lockade till en del skratt när vi spelade." 
Tidningen Dagen, 24 november 2020
Skriv din egen recension
Du recenserar:Partyspel Duellen
Ditt betyg
Copyright © Amorina. All rights reserved.