Partyspel Jag har aldrig

149,00 kr
I Lager
SKU
9789188983893
Mer information:
Varumärke Nicotext
Ålder (från) 15 år+
Regelspråk Svenska
Speltid 15 min+
Antal spelare 2+

Detta är ett av Sveriges mest populära partyspel. Dra ett kort och läs högt. Alla som har gjort det som står på kortet ska bestraffas, till exempel genom att dricka en klunk hallonsaft eller annan dryck. Spelet fortsätter sedan medsols. 

Exempel:

  • Jag har aldrig snattat.
  • Jag har aldrig hånglat med ett ex.
  • Jag har aldrig kissat i duschen.

Recensioner: 
"Perfekt partyspel till förfesten. (…) Kul partyspel som passar perfekt för att få igång festen. Toppen att många kan delta. En del frågor är minst sagt barnförbjudna. Bra lära känna-spel och det blir lätt en snackis på festen." 
Betyg: 3/5 
Expressen, 7 december 2020

”Finns det något roligare än att samlas ett gäng och få reda på varandras sjukaste hemligheter? Det här går alltid hem oavsett om det är ny eller gammal bekantskap man spelar med. (…) Dessutom finns Pekleken och Sanning eller konsekvens som är snarlika spel och lika roliga, som Jag har aldrig.” 
Betyg: 5/6 
Norra Wermlands Tidning, 28 november 2020 

”Den som har gjort det som påstås på spelkortet ska dricka ur sitt glas. Påståendet kan vara pinsamt avslöjande eller utmanande och spelas därför inte sällan med alkoholhaltiga drycker. Ett plus för att det går att välja mer ”snälla” påståenden – och för att det naturligtvis går lika bra att ha vatten läsk eller annat alkoholfritt i sitt glas.” 
Betyg: 3/5 
Skånska Dagbladet, 27 november 2020 

"Nu har leken [Jag har aldrig] kommit som ett fysiskt spel från Nicotext som gjort spelkort som ett konversationsspel för att lära känna vännerna på ett nytt sätt. Kanske något att plocka fram i sommarstugan under sena middagskvällar."
Tidningen Kupé, sommaren 2020 

Skriv din egen recension
Du recenserar:Partyspel Jag har aldrig
Ditt betyg
Copyright © Amorina. All rights reserved.