Resespel Sverigequiz

129,00 kr
I Lager
SKU
9789188985439
Mer information:
Varumärke Nicotext
Ålder (från) 7
Regelspråk Svenska
Speltid 15 min+
Antal spelare 2+

Detta spel innehåller 220 intressanta frågor om Sverige som passar hela familjen. Genom frågorna lär du dig mer om allt från Sveriges natur och historia, till melodifestivalen och intressanta traditioner. Ta med dig spelet när du är på resande fot och tävla med vänner eller familj.

Exempel
Hur många semlor äter vi per år?
Vilken var den första huvudstaden i Sverige?
Vad heter Sveriges största berg- och dalbana?


Spelet är tryckt på miljömärkt papper (FSC). 
Nicotext planterar ett träd för varje sålt spel.

Recensioner
"Enkelt spel med frågekort om Sverige. Perfekt på bil- eller tågresan, men fungerar bra även hemma i soffan för att få upp allmänbildningen om Sverige. (...)  Hela familjen 13-55 år hade en kul stund med spelet." 
Betyg: 3/5 
Expressen, 2 december 2022 


"Ett litet och lätt frågespel för hela familjen, bra att ta med på resan. Flera av frågorna har svarsalternativ för att det inte ska bli för svårt."
Betyg
: 3/5 
Tidningen 7, 24 november 2022

Recension av På resa: Lekar på resan och På resa: Sverigequiz
"En kortlek slinker lätt ner i handbagaget, oavsett om det är tågresa, timmar i bil eller en tältning som ligger framför. (...) Den ena kortleken innehåller frågekort på temat Sverige (...) Det är alltså lite olika svårighetsgrad på frågorna för att passa alla åldrar, vilket är bra. Den andra kortleken innehåller 110 lekar (...) En del lekar är roligare än andra, men eftersom det finns över hundra är det lätt att hitta någon som kan falla alla resenärer i smaken."
Betyg: 3/5
Tidningen Dagen, 24 november 2022

Skriv din egen recension
Du recenserar:Resespel Sverigequiz
Ditt betyg
Copyright © Amorina. All rights reserved.