Sällskapsspel Bäst i Familjen

169,00 kr
Ej i lager
SKU
9789188987822
Mer information:
Varumärke Nicotext
Ålder (från) 5+
Regelspråk Svenska
Speltid 15 min+
Antal spelare 2+

Spelet för hela familjen!

Samla hela familjen, eller dina vänner, och gör dessa knasiga och roliga utmaningar. Skratta när de vuxna dansar balett eller härmar en tvättmaskin, eller när barnen utmanar varandra i luftgitarr, står på ett ben eller håller sig för skratt i arga leken.


Hela familjen kan vara med, den som vinner utmaningen får behålla kortet som poäng. Ta fram spelet till fredagsmyset, vid barnkalaset, till jul- eller midsommarfirandet.

  • Vem kan klä ut sig roligast på 3 minuter?
  • Vem kommer närmast att nudda näsan med tungan?
  • Vem är bäst på att shuffla?

Recensioner

TOPPBETYG
"Gillar du programmet Bäst i Test kommer du att älska detta spel. Det spelar ingen roll om du är gammal eller ung – här finns utmaningar som passar alla. (...) Ett bra spel om du vill starta upp festen och få folk att bjuda på sig själv."
Betyg: 5/5
Helsingborgs Dagblad, 27 november 2021

TOPPBETYG
"Precis som i tv--programmet 'Bäst i test' ska spelarna utföra olika utmaningar. (...) Superroligt spel som uppskattades av alla som spelade." 
Betyg: 5/5
Borås tidning, 26 november 2021

TOPPBETYG
"Spelet är enkelt att ta med på resan eller dra fram vid barnkalaset. Eventuella grannar får en jobbig stund, men skrattfesten var given från första minut."
Betyg: 5/5
Västerbottens Folkblad, 25 november 2021

TOPPBETYG
"Ett enkelt och fartfyllt spel som min åtta- och nioåring fixar att spela själva med kompisar. Många roliga och knasiga utmaningar. (...) Många skratt utlovas."
Betyg: 6/6
Nya Wermlands-Tidningen, 27 november 2021

"Hela familjen kan vara med i detta roliga, knasiga spel. (…) Bäst i familjen var verkligen knasigt och jätteroligt. Alla tyckte det var roligt och vi spelar gärna detta igen. Korten kom i en fin låda, och de kändes stadiga att hålla i. Det är också lätt att ta med överallt då det tar liten plats och inte så många extra grejer behövs."
Betyg: 4,5/5 
Tidningen Dagen, 24 november 2021

"Ett annat roligt spel för hela familjen, gärna mormor och morfar också, är Bäst i familjen där hela familjen utmanas tävla i olika grenar och det blir full aktivitet i hemmet. (...) Roligt och inkluderande, alla i familjen är bäst på något."
Dalarnas Tidningar, 18 december 2021

"Passar familjen och förfesten. (...) Helt klart ett kul spel, underhållande och mycket skratt. På ett roligt sätt får man utmana sin mentala och fysiska förmåga." 
Betyg: 4/5 
Leva&Bo, Expressen 3 december

"Enkelt litet spel som överträffar testpatrullens alla förväntningar. Barnen älskar de tokroliga utmaningarna."
Betyg: 4/5
Piteå-Tidningen, 4 december 2021 

"Ett 'Bäst i test'-liknande spel där hela familjen möts i olika knasiga utmaningar, som vem som närmast kan nudda näsan med sin tunga eller bäst härma en tvättmaskin. (...) Sätter fart på den lugnaste fredagskväll."
Betyg: 3/5
Lokaltidningen Kanalen i Österåker och Vaxholm, 14 december 2021

"Familjespel som barnen tycker är roligast – särskilt när de får skratta åt vuxna som visar sig vara sämst på det mesta. Passar bra till såväl fredagsmyset och barnkalaset som till julfirandet."
Betyg: 3/5
Tidningen 7, november 2021

"Ett roligt spel där familjen, släkten, kompisgänget – eller vilka som nu än spelar – tävlar mot varandra i alla möjliga knasiga utmaningar."
Betyg: 3/5
Norran, 4 december 2021

"Samla familjen, eller vännerna, för att tävla i knasiga och roliga utmaningar. (...) Funkar till fredagsmyset, barnkalaset, eller valfritt firande."
Nollnitton, november 2021

Skriv din egen recension
Du recenserar:Sällskapsspel Bäst i Familjen
Ditt betyg
Copyright © Amorina. All rights reserved.