Just nu 15% på alla Yankee Candle Small Jars! Visa

Sthlm Fragrance Supplier Aroma Diffuser Marmor Grå

899,00 kr
I Lager
SKU
SFS-10-01-GR
Mer information:
Varumärke Sthlm Fragrance Supplier
Höjd (cm) 25
Bredd (cm) 17

Aroma diffuser från Sthlm Fragrance Supplier formad som ett glasägg med mönster av grå marmor.

Sprid väldoft hemma med denna luftfuktare. Blanda 3-5 droppar doftolja / eterisk olja med vatten. Ultraljudsvibrationer omvandlar vattnet till ånga och en behaglig doft sprids i rummet när ångan pyser ut ur toppen.

Aromaterapi

En aroma diffuser / luftfuktare kan användas till aromaterapi. Beroende på vilken typ av doftolja du använder påverkas ditt sinne. Citrusoljor är till exempel uppfriskande och perfekt om du behöver energi, medans lavendel är lugnande och hjälper dig varva ner. Det finns en hel uppsjö med olika eteriska oljor som kan användas med olika egenskaper.

Användningsområden

Användningsområden för en aroma diffuser är många. Om inte aromaterapi är din grej, är en aroma diffuser perfekt för att sprida dofter hemma. Har du torr luft hjälper luftfuktaren dig att få en mer behaglig luftfuktighet.

En annan fördel är om du använder mycket doftljus, men inte vill behöva övervaka levande ljus. Aroma diffusern stänger av sig själv när vattnet tar slut. Du kan även blanda dina favoritdofter som du själv vill och byta oftare.

Hur fungerar en aroma diffuser?

Det finns olika typer av aroma diffusers på marknaden. En del använder exempelvis värme för att skapa ånga av vattnet. Denna använder ultraljudsvibrationer. Där används mindre energi och ingen värme skapas i processen. Vattnet och oljorna blandas och en ånga pyser ut ur toppen och doften du valt sprids i rummet.

Aroma diffusern kan användas i ca sju till tio timmar innan vattnet tar slut och behöver påfyllning.

Denna aroma diffuser har även LED-belysning, så att du kan ändra färg om du önskar, eller t.o.m stänga av belysningen om du tycker om den bättre utan.

Aroma diffusern kommer med el-sladd och är inte batteridriven.

Låter den mycket?

Nej faktiskt inte. Den är väldigt tyst när den är igång. Det bubblar lite men det hörs inte nämnvärt.

En favorit

Aroma diffusers har blivit en favorit hos många. Förvandla en usel dag till det bättre med rätt dofter när du kommer hem eller skapa en sensationell spaupplevelse hemma.

P.S. Köp till en spegelfot om du vill addera det lilla extra som en inredningsdetalj.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Sthlm Fragrance Supplier Aroma Diffuser Marmor Grå
Ditt betyg
Copyright © Amorina. All rights reserved.