Vintage Tvål Olivolja Sheasmör 200g

ParabenfriInga djurtesterNaturlig
99,00 kr
I Lager
SKU
840274001309
Mer information:
Varumärke The English Soap Company
Garantier Parabenfri, Inga djurtester, Naturlig
Doftgrupp Natur
Form Fast

En klassisk tvål som är berikad med sheasmör för att ge näring och återfuktning till alla hudtyper. Tvålen är inpackad i vackert vintage designat papper. Tvålen gör att din hud känns slät, mjuk och doftar fräscht. Det finns ett brett utbud av fruktiga, blommiga, fina och festliga dofter att välja mellan. Denna 200g tvål passar för handfat, bad eller dusch och kommer att fylla rummet med sin rika doft. En perfekt present till en älskad eller en behandling till dig själv.

En rik mysk och olivdoft, inspirerad av olivlundarna från Adriatiska kusten i Medelhavet. Undertoner av fikon och skog skapar denna fräscha och organiska doft.

Tillverkad av rena vegetabiliska oljor, med traditionella "triple milled"-metoder för att skapa en lyxig badtvål som ger huden mjuk och fräsch doft. Denna produkt är veganvänlig, inte testad på djur och fri från parabener, SLS och SLES. Förpackningen är återvinningsbar och plastfri.

Skölj med varmt vatten och tvätta bort så att huden blir ren och får näring. Förvaras i ett torrt och svalt område när den inte används.

Varning: Undvik kontakt med ögonen, skölj omedelbart med mycket varmt vatten. Inte lämplig för barn under 36 månader. Endast för extern användning.

100% Triple Milled Vegetable Soap.

Tillverkad i England.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Vintage Tvål Olivolja Sheasmör 200g
Ditt betyg

Mer från The English Soap Company

Copyright © Amorina. All rights reserved.